Voorbeeld opbouw programma*

  • Startweekend Business Game            
  • Dag 1                          Innovatiekracht              
  • Dag 2                          Impactvol presenteren
  • Dag 3                         Finance voor non-financials                    
  • Dag 4                          HR & Legal                 
  • Dag 5                          Leiderschap & Effectief Beïnvloeden    

*Dit is een voorbeeld van een impactvol halfjaar programma. Dit kan ingekort en uitgebreid worden afhankelijk van de behoefte. 

Voor wie

Wil jij jouw medewerkers voorbereiden op hun volgende stap? Een nieuwe generatie leiders opleiden voor een leidinggevende rol? Een rol als Vestigingsmanager of Teamleader? In ieder geval een verantwoordelijke functie waarbij leiderschapsvaardigheden vereist zijn. 

Dit programma omvat vele facetten van leiderschap inclusief de vaardigheden, competenties en mindset die nodig zijn om succesvol te zijn in een leiderschaps/verantwoordelijke rol.

Locatie

We bepalen in overleg wat passend, wenselijk en haalbaar is. Binnen de eigen organisatie of (gedeeltelijk) op een externe locatie. 

Groepsgrootte

Maximale groepsgrootte: 12 deelnemers. Het programma start bij een minimum van 8 deelnemers.

Investering

Aangezien dit een maatwerk programma is komen wij op basis van een inventarisatie van uitgangssituatie, wensen en behoeften met een voorstel.  

Interesse gewekt? Laten we vrijblijvend kennismaken! 

Over de hoofdtrainers

Naast de hoofdtrainers werken we in deze training samen met trainers die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Om kwalitatief het beste te kunnen bieden voor de deelnemers.

Daniëlle de Wilde
Eigenaar Voldaan Training

Na 20 jaar in verschillende branches gewerkt te hebben op het HR-vakgebied en organisatieontwikkeling, waarvan de laatste 10 jaar in leidinggevende functies, gaf Danielle in 2016 haar leven een nieuwe wending en besloot ze voor zichzelf te beginnen om te doen waar ze het meest blij van wordt: het begeleiden van mensen en organisaties op hun weg naar groei, ontwikkeling en zakelijk succes.

Danielle begeleidt professionals, leidinggevenden, organisaties om meer te halen uit het aanwezige talent. Dat doet zij op haar eigen wijze: doortastend, praktisch, energiek en met volle aandacht.

Chantal Schipperheyn
Eigenaar Werk-en-Mens

Werk helpt je ontdekken plus ervaren wat je in huis hebt en hoe je daarmee van waarde kunt zijn. Hoe kun je werk voor jou, of voor je organisatie laten werken? Chantal Schipperheyn, eigenaar van Werk-en-Mens inspireert, support en verbindt.

Na jarenlang in verschillende organisaties gewerkt te hebben binnen het vakgebied HRM is Chantal in 2018 gestart met haar eigen bedrijf Werk-en-Mens. Zij werkt aan verschillende opdrachten in uiteenlopende branches op het vakgebied HRM en gedragsverandering. Ze leert organisaties en medewerkers het verschil maken en impact creëren. Chantal support verschillende maatschappelijke organisaties met kennis, ervaring en tijd.