Leiderschap voor vooruitgang

In een bedrijf of organisatie krijgen mensen de kans zichzelf te geven aan hun werk. Zodat ze op een eigen en unieke manier een bijdrage kunnen leveren die van meerwaarde is. Een persoon die meer uit zichzelf wil halen maar hier geen ruimte voor krijgt om dit te geven, zal zich binnen de organisatie niet meer laten zien zoals ie kan maar moet laten zien. Dit doet alles en iedereen tekort. 

Je medewerkers kansen geven om zich te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, om stappen te kunnen zetten richting leidinggevende of meer verantwoordelijke functies, is meer waard dan je denkt. Door te investeren in je mensen, investeer je in potentieel dat anders verborgen blijft. Hierin investeren, vergroot de kans op ontwikkeling binnen alle gelederen omdat ontwikkeling capaciteit bevestigt en niet het onvermogen

Vaak is het geen onwil om niet te investeren maar een gebrek aan ruimte. Op welk vlak dan ook. Hier spelen wij met dit in company programma op in. Wij, Daniëllle de Wilde van Voldaan en ik, nemen een groep van maximaal 12 deelnemers onder onze hoede. Om ze te inspireren, uit te dagen en te helpen ervaren wat zij in huis hebben om in te zetten voor vooruitgang voor iedereen. Daar wordt alles en iedereen beter van. 

Dit kan je verwachten van ons maatwerk programma

Een aanpak die de persoon in zijn waarde laat en ruimte geeft aan wie ie zijn kan. En zijn mag. Om zichtbaar te maken wat iemand al in huis heeft en waar zijn energie naar uit gaat. Is een rol als manager wel de rol de dit helpt te ontwikkelen en tot zijn recht te brengen? Of is deze persoon meer geschikt zichzelf te laten zien in een functie die vrijer laat opereren om tot betere output te kunnen komen?

Dit is tijdens deze leiderschap training ook een kans. Mensen denken vaak dat groei bedoeld is om van functie te veranderen en meer verantwoordelijkheid te krijgen, maar de kunst is verantwoordelijkheid te nemen over je eigen manier van zijn en doen. Geef je je aan de organisatie of aan je gebrek van waardering voor wie je denkt te zijn? Dit is vaak een bottleneck die mensen klein houdt. 

Dit programma laat je zien dat er mogelijkheden te over zijn om jezelf, en je eigen kunnen, meer tot zijn recht te laten komen. En daar zelf voor in de lead te blijven. 

Wil ik ook

Interesse in een in company training die op maat gesneden is? Een training die aanspreekt en in beweging zet en daarmee voor elkaar krijgt dat capaciteit ontdekt, ervaren, gezien en gedeeld wordt. Om zowel medewerkers als de organisatie vooruit te helpen. Zullen we om tafel gaan en samenwerken?